Acron d.o.o.

Podjetje Acron d.o.o. je eno največjih podjetij v Sloveniji specializirano za prodajo ženskih torbic, potovalnega programa, potovalnih dodatkov in modnih dodatkov (ženskiin moški pasovi, denarnice,...), modne bižuterije (uhani, zapestnice, verižice, modni šali, rute…) lastne blagovne znamke La mans ter ostalih svetovno priznanih blagovnih znamk:

Samo Lampret

Direktor 

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine:


Dolgo ime PRS ACRON trgovsko podjetje d.o.o.
Kratko ime PRSACRON d.o.o.
Datum vpisa subjekta v sodni register23.12.1991
Naslov PAMEČE 167
Pošta2380 SLOVENJ GRADEC
Matična številka5561868000
Davčna številka SI52653749
Davčni zavezanecDa
Pravno organizacijska oblikaDružba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
SrgOkrožno sodišče Slovenj Gradec
2010/18466

Poslovni subjekt ACRON d. o. o. spada v procentualno manjšino najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA. V Sloveniji je v preteklem letu 2017 med vsemi 167.703 registriranimi podjetji, zlato bonitetno odličnost doseglo zgolj 2.648 podjetij. Bisnode je letos četrtič med vsemi gospodarskimi subjekti izluščil zlata bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem failure score modelu najvišji razred AAA dosegajo tri leta zaporedoma), med slednje letos spadamo tudi mi.

Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in najvišje priznanje, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni in se zato podeljuje osebno na sedežu podjetja s strani predstavnikov Bisnode Slovenija.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.


Nici.si